Dacă ai deja sediul echipat dar nu ești multumit de felul în care funcționează anumite echipamente, poate ți-ai dori de exemplu să poți imprima pe multifuncționala laser prin rețea de la calculatorul din biroul alăturat sau calculatoarele îți rulează programele greoi. Prin mentenanța periodică a calculatoarelor aceste probleme vor dispărea.

Nu întotdeauna înseamnă neapărat achiziția unor echipamente IT noi, ci o reconfigurare sau o îmbunătățire a echipamentelor IT\rețelei va rezolva problema și te scutește de sume importante de bani, vorbim din experiență!

Îţi întreținem calculatoarele, reţeaua, imprimantele sau orice alt echipament IT în stare optimă de funcţionare. Nimic nu e mai enervant decât atunci când se strică calculatorul exact când ai cea mai mare nevoie de el, iar de multe ori chiar aşa se întamplă. Dacă în cazul calculatorului personal de acasă situaţia nu e tocmai gravă, în cazul unei firme care se bazează pe sistemul informatic lucrurile stau altfel.

Ca să prevenim lucrul acesta îţi oferim serviciul de mentenanţă a echipamentelor IT, lunar, săptamânal, ca intervenție sau după cum vom stabili în planul complet personalizat în funcţie de posibilităţi şi necesităţi. Scopul nostru este să îţi menţinem echipamentul IT în stare perfectă de funcţionare.

Operațiunea de mentenanță a unui echipament IT poate varia în funcție de tipul de echipament.