Furnizăm imprimante și multifunctionale inkjet, led, laser monocrom și color, noi și refurbished la prețuri extrem de competitive și în același timp asigurăm livrarea, instalarea, configurarea, instruirea dar și înteținerea cu revizii și consumabile (cartușe, cilindrii, etc.) cu deplasare la sediul clientului, preluarea acestora, revizie\reîncarcare și livrarea lor.

Asigurăm service pentru imprimante și multifuncționale inkjet și laser atât pentru echipamentele achiziționate de la noi cât și de la terți. Preluăm și livrăm echipamentul de la sediul clientului. Avem pe stoc piese consumabile pentru majoritatea echipamentelor de la brand-uri precum HP, Canon, Samsung, Brother, Konica Minolta, Epson, Xerox.

Instalăm și configurăm imprimante și multifuncționale la sediul clientului în configurații care asigură cel mai bun randament, flexibilitate și ușurință în utilizare. Exemple:

  • Instalare imprimată sau multifuncțional în rețea pentru a putea fi folosit simultan de mai mulți utilizatori;
  • Configurare opțiune SMTP pentru trimitere e-mail direct de pe echipament;
  • Sharing imprimantă între utilizatori, conectare și sharing echipament în rețea, wireless chiar și pentru echipamente care nu au conexiune rețea;
  • Instalarea de aplicații pentru scanat alternative care permit manipularea mai avansată a documentelor;